VILÁGRASZÓLÓ GRAPE MEGOLDÁSOK

Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

VILÁGRASZÓLÓ GRAPE MEGOLDÁSOK – FÖLDÖN VÍZEN LEVEGŐBEN

Ügyfeleink –a hazaiakon túl, Ausztráliától a norvég fjordokig – több mint 92% a választja újra és újra a Grape Solutions –t, ha egyedi szoftver, SharePoint, Üzleti intelligencia megoldásra, vagy három az egyben platformos mobil alkalmazásra van szüksége.

A Grape Solutions Zrt. háromszoros innovációs díjas szoftverfejlesztő cég. A Microsoft Hungary 2015 –ben a Grape Solutions –t kérte fel Exkluzív Üzleti Intelligencia Black Belt partnernek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink saját iparágukon belül kiemelkedő teljesítményt érnek el az általunk fejlesztett megoldásokkal. Az innovációt és az ügyfél-elégedettséget tarjuk fontosnak mindenekelőtt.” Fekete Csaba Csongor, a Grape Solutions Zrt. vezérigazgatója.

MOL GROUP – GRAPE SOLUTIONS

 

A MOL-csoport az elmúlt 20 évben azon dolgozott, hogy miként tudja piacait a leghatékonyabban ellátni és a termelő eszközeit optimálisan üzemeltetni. „A csoportot alkotó 4 finomítót és 2 petrolkémiai gyárat, illetve a közép kelet-európai régióban működtetett kereskedelmi és logisztikai hálózatot érintő napi szintű optimalizálásának riportálásához a Mol-csoport és a Grape Solutions közösen fejlesztett egy alkalmazást. Ez lett a RepSy, amely ötvözi a több évtizedes felhalmozott szakmai tapasztalatot a Z generációs felhasználók igényeivel” –nyilatkozta Mwasaru Róbert, a MOL-csoport Downstream ellátási lánc menedzsment tervezés és optimalizálás szervezetének vezetője.

Az alkalmazott informatikai megoldásnak köszönhetően a RepSy képes a közel 250 felhasználó eltérő információigényét – az operatív szakértői szinttől egészen a felső vezetőkig –egyetlen innovatív platformon kielégíteni. A riportáló rendszer az olajiparban piacvezető szoftvergyártó cég, az AspenTech 2015 –ben Bostonban megtartott OPTIMIZE konferenciáján is egyöntetű sikert aratott. Kuriózum, hogy világszinten az üzleti intelligencia fejlesztési projektek 80% -os sikertelenségi rátája mellett, a RepSy –t időben és költségkereten belül sikerült leszállítani.

 

NAVIAQ – GRAPE SOLUTIONS

 

Cégünk a Naviaq főként hal-, ezen belül is a lazactenyésztés iparágat kiszolgáló informatikai fejlesztésekkel foglalkozik, megoldásaink a teljes termelési folyamatot végigkísérik. A csúcsok meghódítása nem csak üzleti, de sportemberi szinten is részét képezi a mindennapjainknak – egy igazi kihívás közös legyőzésénél nincs nagyobb csapatépítő és motivációs erő. Következő megmérettetésünk egy olyan folyamattámogató szoftver elkészítése, melynek segítségével a norvég partvidék lazacfarmjainak mindennapos tevékenysége dokumentálhatóvá és nyomon követhetővé válik, tovább növelve azok hatékonyságát. A piac könyörtelen tempót diktál, a folyamatok és követelmények állandó mozgásban vannak, a legnagyobb érték pedig a megoldásokba és beszállítókba vetett bizalom. Mivel a piaci érvényesülésünk és sikerünk kulcsa az alkalmazkodás és innováció, olyan partnerre volt szükségünk, aki képes megfelelni az ügyfeleink magas minőségi elvárásainak, folyamatos nyomás alatt is tudja tartani a szűk határidőket és kiemelkedő szakember gárdával rendelkezik. A Grape Solutions csapatával közösen sikerült egy olyan prototípust kifejlesztenünk és bemutatnunk a legnagyobb haltenyésztési konferencián, amely az iparág minden szegmensének felkeltette a figyelmét. A bemutató során kapott visszajelzések és a leendő ügyfeleinkkel folytatott beszélgetések nem csak célunkban erősítettek meg minket, de egyúttal új irányt és mélységet is adtak a fejlesztésnek; valós idejű térinformatikai képalkotás, IOT integráció és Big Data alapú machine learning –ezen technológiák lesznek a projektünk meghatározó mérföldkövei a közeljövőben.” Jan Ivar Sandnes, a Naviaq vezérigazgatója (Norsk Navigasjon, Software Innovation International).

 

 

WIZZ AIR – GRAPE SOLUTIONS

 

A Wizz Air jelenleg több mint 380 útvonalat kínál 21 bázisról, 112 desztinációra, 38 országban. A Wizz Air értékközpontú légitársaság. A legmodernebb technológiákra támaszkodva biztosítja a szolgáltatásaik minőségét, a nyomtatott jegy nélküli, valamint költség- és idő hatékony utazást. Az útvonalhálózatot folyamatosan bővítik, újabb és újabb városokkal növelve az elérhető úti célok számát. „A Grape Solutions Wizz Air fejlesztő csapata 100 százalékosan felkészült, ügyfélorientált szakemberekből áll, akik meggyőződésünk szerint mind szigorú etikai szabályok alapján dolgoznak, kiváló csapatszellemben. Úgy gondolom, éppen ez a közös szemléletmód alapozza meg partnerünkkel, a Grape Solutions Zrt. –vel, azt a gyümölcsöző együttműködést, ami már 2008 óta köti össze cégeinket.” –mondta el Győrfi Dániel, a Wizz Air E-commerce rendszerekért felelős menedzsere, majd folytatta: „Együttműködésünk égisze alatt jelenleg jegyfoglaló rendszerünket és a gépjármű bérlést biztosító rendszerünket közösen hívtuk életre. A jegyfoglaló rendszer május 19- ei próbatételén bizonyította, hogy egy nap leforgása alatt rekord számú jegy értékesítésével járó kiemelkedő terhelés sem okoz problémát rendszerünknek. Hatékonyságát pedig tükrözi az is, hogy a tavalyi évhez képest értékesítési mutatóink meredeken emelkedtek a 2015 –ös évben.” További közös eredmény az ülőhely-kiosztó rendszer kifejlesztése, ami a székfoglalásokat teszi hatékonyabbá az értékesítési csatornák számára. A Grape Solutions szakembereivel közös fejlesztés volt a Wizz Air weboldalának testreszabása mellett a speciális „scraping detection” és „fare utility” rendszerek kialakítása, csakúgy, mint a CMS rendszer, valamint a konfigurációs adatbázisok felépítése, optimális kezelése. A jelenleg futó közös projektekben is azon dolgoznak, hogy innovatív és költséghatékony megoldásokat találjanak az informatika területén is, ezzel növelve a Wizz Air utasainak elégedettségét.

 

Amennyiben egyedi fejlesztéseink felkeltették figyelmét, keressen minket bizalommal az info@grape.hu e-mail címen!