Vállalati Tervező Rendszer | Grape

Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

Vállalati Tervező Rendszer

Tapasztalatunk szerint a tervezés folyamata és metodikája minden vállalatnál eltérő, így komoly kihívás egy olyan általános tervező eszközt implementálni, mely egyszerre képes megfelelni a különböző iparágak tervezési rendszerekkel szemben támasztott elvárásainak.

A Grape Solutions egy rugalmasan és gyorsan testre szabható tervező eszközzel támogatja a nagyvállalati tervezés teljes folyamatát, az adatok integrációjától kezdve egészen a terv-tény elemzések és kimutatások elkészítéséig.

Partnereink komplex és egyedi tervezési igényeire ad hatékony és gyors megoldást Vállalati Tervező Rendszerünk. A megoldás motorja egy rugalmas tervezői keretrendszer, mely az egyedi igények felmérése után gyorsan testre szabható mint funkcionálisan, mint pedig a felhasználói felület tekintetében, így minden esetben egy a partnereink igényeit teljesen kielégítő megoldást szállítunk.

A tervezés támogatás mellett megoldásunk másik erőssége a reporting és üzleti intelligencia támogatás. Rendszerünkben egyedi KPI mutatók, dashboardok definiálhatóak, valamint ad-hoc elemzések végezhetőek, akár mobil eszközök használatával. Reporting megoldásunk a Microsoft SQL Server és az Excel képességeinek teljes-körű kiaknázásával kiemelkedő funkcionalitást biztosítunk egy mindenki számára jól ismert és könnyen kezelhető megjelenítő felületen. Megoldásunkat különböző iparágakban, más-más tervezési folyamatok támogatására használják, mely jól mutatja az eszköz rugalmasságát. A tervező rendszerünket nem felhasználói licencekhez kötve szállítjuk, így azt a bevezetés után partnereink korlátlan ideig és felhasználószámra vonatkozó megkötések nélkül használhatják.

A Grape Solutions Vállalati Tervező Rendszert választotta:

  • Generali Biztosító – személyes értékesítési tervek készítésének és engedélyezésének támogatására, valamint azok különböző vállalati hierarchiaszinteken való aggregációjára
  • Imperial Tobacco – a különböző piacok értékesítési terveinek készítésére és elemzésére
  • Sanofi-Aventis – három ország értékesítési tervezésének és előrejelzésének, valamint a terv/tény adatok riportolásának egységes támogatására

Tervező megoldásunkról az alábbi linkre kattintva letölthet egy rövid ismertető anyagot:

Grape Solutions – Tervezo Megoldas

 
 
page