Nemcsak az üzleti intelligenciánk magas | Grape

Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

Nemcsak az üzleti intelligenciánk magas

Idén másodszorra került megrendezésre az „Év intelligens vállalata” verseny, ahol a díjakat a Mensa HungarIQa szervezet adja át. A szervezetnek százharmincezer tagja van az egész világon, ebből több mint 1300-an Magyarországon élnek. A Mensa küldetése, hogy népszerűsítse az intelligenciát, támogassa a kutatásokat ezen a területen, és hogy a tagok számára egy támogató közeget teremtsen.

A versenyt is az intelligencia népszerűsítése érdekében hozták létre. A megmérettetés két lépésben történt: először a benevezett vállalatok munkatársai kitöltöttek egy online tesztet, majd a legjobban teljesítőket meghívták, hogy a hivatalos Mensa tesztet is töltsék ki személyesen. A tesztet kitöltők számát méretarányosan állapították meg.

A verseny különlegessége abban rejlik, hogy a cégeket nem a személytelen eredményeik alapján mérik össze, hanem a munkavállalók személyes kompetenciájukkal és tehetségükkel neveznek, így képviselik a szervezetet és visszajelzést is kapnak saját teljesítményükről.

A vállalatok három kategóriában nevezhettek, attól függően hány dolgozót foglalkoztatnak. A három kategória az 50 és a 100 fő alatti kis- és közép vállalkozások lettek, illetve a több mint 100 főt foglalkoztató nagyvállaltok lett.

A Grape Solutions az I. kategóriában az első 10 helyezett között végzett. Jövőre a következő kategóriában leszünk eredményesek.

Köszönjük!

 

 

iv_top10_2015