Őszi Hírlevél | Grape

Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

Őszi Hírlevél

Tisztelt Partnerünk,

A Grape Solutionsnél fontosnak tartjuk, hogy informáljuk Partnereinket azokról a hírekről, új megoldásainkról és eseményekről, melyekről úgy véljük, hogy hasznos és érdekes információkat szolgáltatnak számukra.

Bízunk benne, hogy a megosztott információkat értékesnek találja, és rendezvényeinken is lesz alkalmunk személyesen találkozni Önnel vagy a kollégáival!

Üdvözlettel:

  image001

 

mediVIR Kecskeméten

Novemberben a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház is elkezdi használni a mediVIR kórházirányítása rendszert. A rendszerről rövid összefoglalót a honlapon olvashat!

 

 image003
 

Grape megoldások a Forbesban

A Forbes magazin októberi száma két oldalon mutatja be a Grape Soutions sikertörténeteit. A megjelent cikk a honlapon olvasható.

 

 image007
 

Újra vízen a VISZ INFOhajó

2015 augusztus 26-án megrendezésre került a 15. VISZ INFOhajó konferencia a Vezető Informatikusok Szövetsége rendezésében. A program keretében több neves hazai informatikai fejlesztő cég mellett Dr. Ficzere Andrea bemutatta a Grape és az Uzsoki Utcai Kórház közös fejlesztését, a mediVIR-t. Volek Tibor és Parázs Dávid pedig a MOL-Csoport számára fejlesztett szoftverünket, a RepSy-t ismertette.

 

Galéria image013

 

Budapest BI Fórum

 A MOL Csoport képviselői az októberben 13 és 15 között megrendezett Budapest BI fórum keretében sikertörténetként prezentálták a RepSy-t, mely pótlólagos értéket tud teremteni a szervezet számára.

 

 image007
 

Kapcsolat

https://grape.hu

info@grape.hu

1034 Budapest, Bécsi út 59.

+36 1 880 92 00

Kövessen minket
Facebook LinkedIN
 

unsubscribe from this list         update subscription preferences

Grape Solutions Zrt.