Grape | Gyümölcsöző Együttműködés

Gyümölcsöző Együttműködés

 

15

nov

Add Tovább

Kategória: Hírek, november 15, 2017

Büszkeséggel tesszük közhírré, hogy mi is támogatjuk az Add Tovább közösség egyedülálló küldetését azzal, hogy a közösség számára új honlapot terveztünk. Reméljük, hogy a megújult weboldallal mi is segíthetünk abban, hogy több száz, gyermekotthonban vagy nehéz körülmények között nevelkedő kisgyerek karácsonyi ajándékhoz jusson.

Örömmel voltunk részesei a kezdeményezésnek

https://addtovabb.eu

Az Add Tovább egy olyan kezdeményezés, amely azt a célt szolgálja, hogy gyermekotthonban vagy nehéz körülmények közt élő gyerekek karácsonyát szebbé tegye, a gyerekek által meghatározott kívánságokat teljesítve.

Tovább+
 

05

máj

Az első FinTech Bot a Provident Pénzügyi Zrt.-nél

Kategória: Hírek, május 5, 2017

Nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy a Grape Solutions Zrt. bemutatta és útjára indította a magyarországi pénzügyi szektor első, publikusan elérhető mesterséges intelligenciát használó ügyfélszolgálati fejlesztését, a Provident chatbot-ot. A Facebook Messenger-be épülő alkalmazás a Provident Pénzügyi Zrt-nél elérhető egyedülálló megoldásként, egyszerű kérdezz-felelek alapon segít az ügyfeleknek a megfelelő hiteltermék kiválasztásában. A chatbot bekapcsolása az ügyfélkezelési folyamatba valódi áttörést jelent a magyar FinTech történelmében és fontos lépés a pénzügyi szektor szereplőinek digitalizációját illetően. A technológia a Microsoft Bot Framework Azure publikus felhő alapú szolgáltatásait használja szövegértelmezésre (Microsoft Cognitive Services – LUIS (Language Understanding Intelligence Service) valamint szókincs és tudástár kezelésre (Microsoft Cognitive Services – QnA Maker). Fejlesztése iteratív módszertan szerint zajlik, az első verzió 2017. április 27-e óta elérhető.

Az ügyfélszolgálati terhelés csökkentése mellett az okossegéd új ügyfélélménnyel segíti a hitelezési folyamatot, a Provident call center számára pedig pontosabb visszamérést és még hatékonyabb ügyfélelérést biztosít.

A Grape Solutions Zrt. által fejlesztett chatbot a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás segítségével kontextusában értelmezi az üzeneteket. A fejlesztés Microsoft Azure publikus felhő technológiára épül,  ami biztosítja a nagy terhelés esetén való dinamikus skálázódást és a magas rendelkezésre állást.

Tovább+
 

07

Már

Új kihívások előtt a Biztosítók.

Kategória: Hírek, Címke: AdInsure, Biztosító, Insurtech, március 7, 2017

Az új fiatal generációk új megoldásokat, új termékeket várnak el a Biztosítóktól. Ezzel párhuzamosan az igényekre reagálva jelentek meg az első olyan szolgáltatók, amelyek már új, innovatív megoldásokkal, innovatív termékekkel szolgálják ki ügyfeleiket.

Az Insurtech és Digitalizáció kérdéskörét is több oldalról elemezték a Portfolio Biztosítás 2017 Konferencia előadói.

Jelentheti-e a hagyományos biztosítási szolgáltatások és szolgáltatók eltűnését az újonnan feltörekvő Insurtech szolgáltatók és biztosítási szolgáltatások?

Veitz Gábor Tamás a Grape Solutions Zrt. biztosítási megoldások üzletágának vezetője előadásában rámutatott, hogy nem feltétlenül kell ennek bekövetkeznie, de ehhez a hagyományos biztosítóknak fel kell készülniük, hogy az új megoldásokat képesek legyenek adaptálni saját üzleti modelljükbe. Csak az a Biztosító tud megerősödve talpon maradni, amely képes az új technológiákat befogadni és folyamatosan fejleszti értékesítési, állománykezelési és szolgáltatási rendszereit.

A hagyományos biztosítók legnagyobb problémája jelenleg, hogy az üzleti támogató rendszereik túlságosan széttagoltak, ezért az új kihívásoknak megfelelő Insurtech megoldásokat csak drágán és lassan tudják implementálni. Az AdInsure biztosítási nyilvántartórendszer ebben tud megoldást kínálni a Biztosítók számára.

Egy Biztosító csak akkor tudja felvenni a versenyt az új jelentkezőkkel és csak akkor tudja megfelelően kiszolgálni az új nemzedékek (Y, Z, Alpha generációk) igényeit, ha nyilvántartási rendszereit egységesíti. Az egységes rendszer központosított ügyfélnyilvántartást tesz lehetővé, így könnyebben lehet külső adatforrások bevonásával az ügyfelek valós igényeit kielégítő ajánlatokat tenni a számukra. A mai digitális világban annyi információt szórunk szét magunkról (kereséseinkkel, like-jainkkal, a kiválasztott hírekkel, …), amelyek elemzésével több információhoz juthatunk, mint amit az ügyfél saját magáról tud. Ehhez a Biztosítóknál felhalmozódó adatokat össze kell tudniuk kapcsolni és megfelelően felhasználni, mindezt költséghatékonyan.

Tovább+
 

01

dec

Elismerés az “Év felelős foglalkoztatója” díjátadó eseményen

Kategória: Hírek, december 1, 2016

Az OFA Nonprofit Kft. rendezésében idén első ízben került átadásra az “Év felelős foglalkoztatója” díj három különböző kategóriában (mikro/KKV, középvállalati és kormányzati szektor), ahol a különböző vállalatok belső működésének kultúrája, környezettudatossága, CSR hitvallása került pályáztatásra.

A mikro/KKV mezőnyben a Grape Solutions Zrt. a legtöbb nominációban részesült három vállalat egyike volt az OFA részére benyújtott pályázati anyagának színvonalassága folytán.

Ezúton szeretnénk megköszönni az OFA-nak és egyben munkavállalóinknak is erőfeszítéseink elismerését, egyben gratulálunk az egyes kategóriák győztes vállalatainak!

 

ofa_kepmontazs

 

Tovább+
 

19

jan

RepSy a MOL-Csoport hivatalos lapjában

Kategória: Hírek, január 19, 2016

Megjelent a Mol-Csoport hivatalos újsága, a Professional Journal, mely több oldalon keresztül foglalkozik az általunk fejlesztett RepSy üzleti intelligencia és döntéstámogató rendszerrel.

A teljes magazin itt tekinthető meg. A cikk angolul a 76-81. oldalakon olvasható és itt olvasható.

Tovább+
 

09

dec

A Microsoft és az IoT

Kategória: Hírek, december 9, 2015

IoTScenarios-02A Microsoft célul tűzte ki, hogy 2020-ra 25 milliárd eszközt csatlakoztat az Internet of Things (IoT, a dolgok internete) rendszerébe. De mi is az az IoT és hogyan támogatja a Microsoft ezt az irányt?


            

Tovább+
 

04

dec

A Microsoft felerősíti az IoT hype-ot az új promó videóval

Kategória: Hírek, december 4, 2015

Gyakran nem gondolunk azokra az operációs rendszerekre és felhő szolgáltatásokra, melyek működtetik a körülöttünk lévő tárgyakat, mint az ATM-eket és csokiautomatákat, de a Microsoft reméli, hogy ez hamarosan megváltozik. Az új promójukban bemutatják a Windows és az Azure rendszerek jelen és jövőbeli szerepét a Tárgyak Internetében (Internet of Things – IoT). 

Tovább+
 

20

nov

Nemcsak az üzleti intelligenciánk magas

Kategória: Hírek, november 20, 2015

Idén másodszorra került megrendezésre az „Év intelligens vállalata” verseny, ahol a díjakat a Mensa HungarIQa szervezet adja át. A szervezetnek százharmincezer tagja van az egész világon, ebből több mint 1300-an Magyarországon élnek. A Mensa küldetése, hogy népszerűsítse az intelligenciát, támogassa a kutatásokat ezen a területen, és hogy a tagok számára egy támogató közeget teremtsen.

Tovább+
 

02

nov

VILÁGRASZÓLÓ GRAPE MEGOLDÁSOK – FÖLDÖN VÍZEN LEVEGŐBEN

Kategória: Hírek, november 2, 2015

Ügyfeleink –a hazaiakon túl, Ausztráliától a norvég fjordokig – több mint 92% a választja újra és újra a Grape Solutions –t, ha egyedi szoftver, SharePoint, Üzleti intelligencia megoldásra, vagy három az egyben platformos mobil alkalmazásra van szüksége.

A Grape Solutions Zrt. háromszoros innovációs díjas szoftverfejlesztő cég. A Microsoft Hungary 2015 –ben a Grape Solutions –t kérte fel Exkluzív Üzleti Intelligencia Black Belt partnernek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink saját iparágukon belül kiemelkedő teljesítményt érnek el az általunk fejlesztett megoldásokkal. Az innovációt és az ügyfél-elégedettséget tarjuk fontosnak mindenekelőtt.” Fekete Csaba Csongor, a Grape Solutions Zrt. vezérigazgatója.

Tovább+