Díjaink | Grape

Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

Díjaink

Invitech Innomax díjak

Invitech Innomax 2017 termékdíj

Invitech Innomax 2017 termékdíj

Az Innomax Invitech díjkiosztó immáron 7. Éve került idén megrendezésre, ahol is a Grape Solutions Zrt. első helyezett lett a “Business” kategóriában a HealthBot elnevezésű alkalmazásával.

A HealthBot alkalmazás a beteg-orvos interakciót és az orvoslátogatás során elkerülhetetlen adatgyűjtés módját és sebességét igyekszik lényegesen javítani azáltal, hogy a kórelőzmény/kórisme részt automatizáltan a chatbot által feltett kérdésekre adott válaszokkal a páciens orvosi beavatkozás nélkül parallel elvégezheti; az orvosnak már csak a diagnózis felállításához kell átvennie az irányítást és visszavennie a “vezérlést” a bot-tól.

 Invitech Innomax 2015 termékdíjInvitech Innomax 2015 termékdíj

A Grape Solutions Zrt. 2015-ben elnyerte az előkelő 2. helyezést az ún MediVIR névre hallgató kórházi Vezetői Információs Rendszerével (BI) azáltal, hogy a megoldás immáron Microsoft Azure publikus felhő alapú környezetből is futtatható.

 

 

Innomax Díj Grape Solutions

Invitel InnoMax díj 2012

Az Invitel Zrt. által meghirdetett “InnoMax Díj” keretén belül a Grape Solutions az előkelő II. helyezést érte el a 20-69 főt foglalkoztató vállalkozások kategóriájában, a Smart Card alapú, egységes hitelesítő megoldásával.

 

 

 

 

Szakmai díjak

microsoft innovacios dijMicrosoft Innovációs díj 2011

A “Webes alkalmazás” kategóriában a Grape Solutions Zrt. Pluto címen benyújtott alkalmazásával nyerte el az első helyet. Az “Innovációs Díj 2011” pályázatra minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező vállalat és magyar állampolgárságú magánszemély jelentkezhetett – a pályamunkák benyújtását 2011. február 28-ig várták a szervezők. A határidőig összesen 14 pályamű érkezett, amelyeket a Microsoft Magyarország fejlesztői és platformevangelizációs üzletágának munkatársai üzleti és szakmai szempontok szerint értékeltek. Az eredményhirdetésről bővebben itt olvashat.