Gyümölcsöző Együttműködés

 
 

Menedzsment

A Grape Solutions egy magántulajdonban lévő cég, melyet az üzleti alkalmazások fejlesztésében, szoftvertesztelésben és projekt menedzsmentben szerzett szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek vezetnek.

Fekete Csaba Csongor, Vezérigazgató

Fekete Csaba Csongor

Csongor 1995-től foglalkozik adatbázis alapú üzleti megoldásokkal. Az ELTE-n Matematika – Informatika szakon majd Corvinus Vezető Képző Intézetében  IT Management szakon szerzett diplomát. Magyarországon elsőként épített fel BI kompetencia központot, majd a világ egyik legnagyobb bankjánál vezető szerepet töltött be CRM és Adattárház / BI felelős EMEA szintű regionális igazgatóként. Több Machine Learning projektet vezetett és több mint 10 országban vezetett be Big Data Stream Processing-re épülő CRM megoldásokat. 2015 elején foglalta el a vezérigazgatói pozíciót a Grape Solutions-nél. Egy kislány büszke édesapja.

Bencsik Tamás, Stratégiai tanácsadó / Partner

Bencsik Tamas

Tamás 1995 óta dolgozik IT területen. Tamás szoftver mérnöki végzettséggel kezdte fejlesztői karrierjét 1995-ben. Nyolc évnyi fejlesztői és architect tapasztalat után managerként folytatta pályafutását, 2005-ben szerezte Közgazdász MBA diplomáját. Magyar, Egyesült Államokbeli és Svájci ügyfeleinkkel project managerként/delivery managerként dolgozott együtt. Egy kislány büszke édesapja.

Ács Péter, Értékesítési igazgató

Ács Péter

Péter aktívan több mint 10 éve van jelen a hazai és a külföldi informatikai piacon. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett közgazdász, illetve a ELTE-n jogi szakokleveles közgazdász diplomát, valamint számos egyéb oklevelet (mérlegképes könyvelői diploma, VAP befektetés-elemzői diploma). Péter 8 évet töltött el a hazai bankszektorban különböző területeken (audit, folyamatfejlesztés, kockázatkezelés, termék –és projekt menedzsent, értékesítés-támogatás és értékesítés). 2011-től Péter 5.5 évet dolgozott nagy nemzetközi informatikai vállalatoknál megoldás presales, valamint üzletfejlesztési és értékesítési munkakörökben, hazai és külföldi piacokat egyaránt felügyelve, elsősorban a Pénzügyi és Telco szektort illetően. A Grape csapatához 2016. augusztusában csatlakozott, mint értékesítési igazgató. Egy kisfiú és egy kislány büszke édesapja.